Arrangementen

Ben je op zoek naar een bijzondere locatie voor een fantastisch arrangement in Scheveningen? Blaze & Co is de perfecte keuze. Blaze & Co is een uniek restaurant gelegen in het hart van Scheveningen.

Wij bieden een uitgebreid assortiment aan arrangementen voor zowel zakelijke als particuliere evenementen. Of je nu op zoek bent naar een feestlocatie, dinerlocatie of een plek voor een workshop, bij Blaze & Co zit je goed.

Onze arrangementen bieden u een unieke en aantrekkelijke combinatie van kwaliteit, service en flexibiliteit. Onze locatie is kleurrijk ingericht en biedt verschillende hoeken voor elke gelegenheid. Onze professionele en ervaren teamleden staan klaar om je te helpen bij het organiseren van elk evenement.  Van het samenstellen van het menu tot het organiseren van entertainment, bij Blaze & Co kun je  rekenen op een unieke ervaring. 

Bij Blaze & Co hebben we voor elk budget en elke gelegenheid een passend arrangement. Bij Blaze & Co staat kwaliteit en service boven alles. Onze arrangementen zijn ontworpen om uw evenement een bijzondere touch te geven en ervoor te zorgen dat uw gasten zich thuis voelen.

We staan altijd klaar om je te helpen de perfecte locatie te vinden voor jouw aangelegenheid. Neem contact op met Blaze & Co voor meer informatie over onze arrangementen.